banner

Raktári állványok

Görgőpályás raklapos állványrendszer

Ez a rendszer ideális megoldás a sűrűn tárolt termékek raktározására, ahol a Drive-in rendszer nem megfelelő.


A GRÁ lehetővé teszi a menedzsment számára a FIFO (first in - first out) rendszer szerinti raktározást, valamint a romlandó és szavatossági idővel rendelkező áruk tárolására is kiváló.


Annak ellenére, hogy a GRÁ egy "átgördülő" raktározási rendszer egy töltési és egy kiszedő oldallal, a szerkezeti tulajdonságai biztosítják a maximális stabilitást. A görgőpályák sebességszabályozóval felszereltek, ennek megfelelően a rakatok mozgása egységes, a súlyoktól és méreteiktől függetlenül. A Görgőpályás Raklapos Állványrendszer tagja az APR12 nevű termékcsaládnak. 


Az összes típusnál megegyezik a láb profilok formája és kidolgozása, csak eltérő méretekkel és vastagsággal, amelyek megfelelnek a különböző terhelési elvárásoknak, kielégítik a vevő igényeit és a legoptimálisabb megoldást biztosítják.


A lábprofil központi erősítő bordával ellátott. A gerenda összekötőin fülek találhatók, amelyek a lábprofilon elhelyezett lyukakba illeszkednek. Az U alakú formának köszönhetően - amely körbe fogja (átöleli) a lábprofilt és a központi erősítő bordába csatlakozik - a tökéletes illeszkedés garantált. A GRÁ APR12 rendszer keretekből, gerendákból, távtartókból és görgőpályákból áll.


A számtalan kiegészítő elemnek köszönhetően az Armes raklapos állványrendszerei minden igényt kielégítenek. Az Armes olyan állványrendszereket tervez és gyárt, amelyek hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is biztonsággal telepíthetők és üzemeltethetők, ugyanakkor önellátó, automata vagy bármely más típusú raktárakban működtethető.

gorgo2
gorgo1
gorgo3

 

Bejárható (Drive-In) raklapos állványrendszer

Az APR12 drive-in ipari állványrendszer ideális megoldás a rendelkezésre álló hely maximális kihasználására.A rendszer több munkafolyosóval rendelkezik, ahonnan a rakatok elérése és elhelyezése egyszerű és könnyű, a folyosók mérete szerint alakítható.
A folyosók lehetőséget biztosítanak a rakatok LIFO (last in - first out) rendszer szerinti raktározáshoz. A mobil állványrendszerrel kiegészítve kiváló megoldás pl. hűtőházaknak.

A Drive-in raklapos állványrendszer tagja az APR12 nevű termékcsaládnak. Az "APR12" név az "ARMES PALLET RACK" (Armes Raklapos Állványrendszer) rövidítése, a 12-es szám pedig a tizenkétszer hajlított lábprofilokra utal. Az APR12 termékcsaládon belül az Armes több típust fejlesztett ki, amelyek a kis, közepes vagy nehéz raklapterhelést bírnak el.


Az összes típusnál megegyezik a láb profilok formája és kidolgozása, csak eltérő méretekkel és vastagsággal, amelyek megfelelnek a különböző terhelési elvárásoknak, kielégítik a vevő igényeit és a legoptimálisabb megoldást biztosítják.


A lábprofil központi erősítő bordával ellátott. A gerenda összekötőin fülek találhatók, amelyek a lábprofilon elhelyezett lyukakba illeszkednek. Az U alakú formának köszönhetően - amely körbe fogja (átöleli) a lábprofilt és a központi erősítő bordába csatlakozik - a tökéletes illeszkedés garantált.
A raklap egy horganyzott vezetősínre helyezhető, ami a vázra rögzített. A rendszer stabilitása vízszintes és függőleges merevítő elemekkel növelhető, ennek köszönhetően nincs szükség merevítő vázakra, így a munkafolyosók mérete és száma tetszés szerint alakítható.


A számtalan kiegészítő elemnek köszönhetően az Armes raklapos állványrendszerei minden igényt kielégítenek. Az Armes olyan állványrendszereket tervez és gyárt amelyek hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is biztonsággal telepíthetők és üzemeltethetők, ugyanakkor önellátó, automata vagy bármely más típusú raktárakban működtethető.

bejar2 bejar1 bejar3

 

Soros raklapos raktári állványrendszer

Raktári állványok közül a legtöbbször alkalmazott állványrendszer. Főleg EUR raklapon tárolt anyagok raktározásánál alkalmazzák. Kedvező az ára és általában raktárról lehet szállítani. Kiegészítő elemekkel nem csak EUR raklapok, ha nem más anyagok, eszközök tárolására is alkalmassá lehet tenni. Pl. teherviselő rács felhelyezésével kisebb szabványon kívüli raklapokat és gépalkatrészeket is lehet rajta tárolni.

raklapos_allvanyok raklapos_racsos_allvany soros_raklap_raktari_allvany

 

Az állványokat sok kiegészítő elemmel lehet ellátni az igényekhez igazodva.